Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Sommerkoncerter i Alanya 2022

Efter en kold og lang vinter i Tyrkiet, er sommeren omsider kommet og her står vi klar med en masse skønne sommerkoncerter i Alanya.

Sommerkoncerter i Alanya var et stort hit inden pandemiens start og noget mange har savnet på deres ferie i Alanya.

Derfor kan vi glæde jer med at der i 2022 er åbnet op for festerne i Alanya igen, hvor blandt andet Johnny Hansen, Lune Carlsen, John Mogensen Live, Mr. Smoking, Jakob Sveistrup og mange flere spiller op til fest i løbet af de kommende måneder.

Johnny Hansen koncert i Alanya

Vi har i flere år haft Johnny Hansen koncert i Alanya, hvor vi samler flere hundrede festglade mennesker, i år er ingen undtagelse. D. 13/9-2022 inviterer vi til en unik aften på stranden i Alanya, hvor solnedgangen forenes med skøn countrymusik. Kom og vær med til en aften hvor både ben- og lattermuskler skal bruges, i godt selskab med mu­sik, hygge og hvor god stemning i fokus.

Book din billet til Johnny Hansen koncert i Alanya lige her

Koncerter i Alanya 2022

Ud over vores populære koncert med Johnny Hansen, har vi igen i år koncerter sammen med Dolphin Travel og Ans Rejser. Vi startede første koncert 11/5, hvor intet mindre end 175 festglade deltagere blev underholdt i 3 timer af Lune Carlsen samme med Søren Sebber og Martin Jønsson. Alle koncerter i samarbejde med Dolphin Travel og Ans Rejser bliver afholdt på det gamle Dolphin hotel i Oba, i dag bedre kendt som Kalia Beach. Til disse koncerter er der plads til ca. 300 gæster.

Den foreløbige koncertkalender for 2022 ser således ud:

  • 25/05 John Mogensen Live – Danmarks mest populære John M fortolkere, der er super underholdende og sjove.
  • 22/06 Mr Smoking – Smokie tribute – Kom og hør alle de kendte Smokie hits – det er en sand perlerække af evergreens.
  • 06/07 Lune Carlsen – Han er en af danmarks mest brugte kunstnere og med en fangruppe der bare bliver større og større. Lune Carlsen er en forrygende fortolker og entertainer.
  • 13/07 Bjørn og Johnny – Det er ikke rigtig sommer i Alanya uden at Bjørn og Johnny er på scenen i Alanya. Bjørn har fået ny hofte, så rygtet siger han vil gi den lidt som Travolta også denne aften. 
  • 20/07 Elvis – alias Brian Troy – Den mest gennemførte Elvis imitator – fantastisk sound, udstråling og performens.
  • 31/08 xxx Kommer snarest
  • 21/09 Mek Pek – Kom og oplev Mek Pek forrygende fortolkning af Elvis, Chuck Berry og andre legendariske kunstnere. Det er rock`n roll og en aften fyldt af energi og godt humør.
  • 12/10 Jakob Sveistrup – Tænder på dig og alle de andre skønne sange fra Sveistrups store sangskat. En super underholder og entertainer. 

Find alle de kommende koncerter på det gamle Dolphin her

Vi håber at se jer til nogle af de festlige arrangementer i Alanya i år. Vi må ikke glemme hyggen.

Related Posts

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye