Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Herrefrisør i Alanya – velvære for mænd

Wellness er både for kvinder og mænd og i Alanya findes der rig mulighed for velvære for begge køn.

En tur til herrefrisør i Alanya, er en oplagt måde at starte ferien på i Alanya, noget som er betydeligt billigere end i Danmark.

En ting er sikkert, så snart Anders lander i Alanya, så er noget af det første han skal, en tur for forbi hans faste herrefrisør i Alanya. Typisk plejer det også at passe med at Gitte af flere omgange har kommenteret at han trænger til at blive klippet.

En herreklip og barbering hos den lokale tyrkiske barber koster typisk mellem 80 og 100 lira, hvilket er rigtig billigt sammenlignet med priserne i Danmark. Typisk kræver det ikke tidsbestilling, men bare at møde op hos frisøren. Mange gange er det muligt at komme i frisørstolen med det samme, andre gange kræver det at man lige venter på frisøren er færdig med en anden kunde først.

Ansigtsmaske og ild i ørerne

Når der skal ekstra forkælelse til, så kombineres frisørbesøget med en ansigtsmaske. Mange tyrkiske barbere bruger stadig den gammeldags barberkniv til barbering og massage i ansigtet, skuldre, arme og hænder er ofte en fast del af behandlingen. Normalvis bliver øre- og næse hårene fjernet med sprit vatpinde og ild og afsluttet af med en plejende ansigtsmaske. Ild i ørerne er en oplevelse, der møder alle kunder hos en ægte tyrkisk herrefrisør. For de små hår på og i ørerne skal væk – det giver et rent og velsoigneret udseende, men det er svært at gøre selv. Der bliver sat ild til en vatpind, som er vædet i husholdningssprit. Den lange flamme bliver slået ind mod øret, så hårene svitses væk.

Kombiner din ferie med et besøg forbi en herrefrisør i Alanya – vi garanterer at du ikke kommer til at fortryde det!

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

[gdlr_core_space height=”25px”]
Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye

[gdlr_core_space height=”20px”]

+45 53 77 28 50

+90 (532) 495 17 07

[gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

[gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]