Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Billeje i Alanya

Alanya og omegn byder på et hav af oplevelser som I kan nyde på egen hånd.

Ønsker du/I at leje bil i forbindelse med jeres ophold i Alanya, så kan vi her hos HomeTjek være jer behjælpelige.

Ved at leje bil i forbindelse med jeres ophold i Alanya, kan I nemt køre lige derhen hvor I ønsker og slipper for at være afhængig af taxa eller offentlig transport. Fordelen ved at leje en bil, er også at det giver noget mere frihed og man kan køre når og hvorhen det passer en. Med en lejet bil får man dermed også mulighed for at besøge både kendte og mindre kendte seværdigheder.

Når du lejer bil igennem HomeTjek Alanya, garanterer vi sikker og komfortabel transport, der overholder alle retningslinjer. Alle biler i bilparken lever op til samtlige sikkerhedsforanstaltninger og har aircondition – som er uundværlig på de hede sommerdage.

Når du lejer bil gennem HomeTjek, får du udleveret den lejede bil af Eurodan Alanya Ltd., som HomeTjek Alanya er en del af, hvor alt foregår på dansk. Hos Eurodan er der ingen skjulte gebyrer eller lejebetingelser og lejekontrakten udleveres også på dansk. HomeTjek og Eurodan Alanya Ltd.

Ønsker du/I en sikker og tryg oplevelse med billeje i Alanya, Tyrkiet. I vælger selv om I ønsker at leje bil fra Antalya lufthavn, Gazipasa lufthavn eller på selve feriedestinationen. Ved billeje i Alanya, står vores team også atltid klar til at give dig gode ideer til hvor I kan køre og hvad I bør opleve under jeres ophold i Alanya.

At rejse, er at leve og – opleve. Derfor syntes vi det er vigtigt, at du ikke eksperimenterer med kvaliteten på ferien.

Eurodan alanya, billeje i alanya, billeje i antalya, billeje i gazipasa, billeje i antalya lufthavn, billeje i gazipasa lufthavn, leje bil i Alanya, leje bil i Gazipasa, leje bil i Antalya, dansk billeje Alanya, Dansk billeje Antalya, dansk billeje gazipasa

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

[gdlr_core_space height=”25px”]
Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye

[gdlr_core_space height=”20px”]

+45 53 77 28 50

+90 (532) 495 17 07

[gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

[gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]