Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Diamond Garden A4

Skøn ferielejlighed Alanya i Diamond Garden med fantastisk udsigt over Alanya borgen!

Ferielejligheden er beliggende i Diamond Garden, der er et lukket eksklusivt område beliggende ca. 150 m. over havet. Her kan I nyde roen og stilheden blot 10 minutters kørsel fra Alanya by og dejlige strande.

Fra både balkonen og den store swimmingpool er der en fantastisk panoramaudsigt over Alanya by, Middelhavet samt Taurusbjergene. Fra lejlighedens balkon er der markise, som giver dejlig skygge såfremt man ønsker det.
Ferielejligheden er velindrettet og fuld møbleret med aircondition i alle rum. Gulvene er belagt med marmorklinker. Lyst eksklusivt køkken/alrum med flot stukloft samt stor balkon med havemøbler. Lejligheden har et veludstyret køkken med stort køl/fryseskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, stavblender, brødrister, komfur, ovn og micro-ovn. Der er 2 soveværelser med 4 sovepladser. Der er mulighed for opredning til 1 person i stuen. Der er 2 badeværelser med bruseniche, og med vaskemaskine i det ene. Udlejes inkl. sengetøj til 5 personer.

Til ferielejligheden i Diamond Garden hører også et fælles aktivitetsrum med motionscykel, bordtennis samt dart, samt et fælles område med 100 m2 pool og 5 m2 børnepool, hvor der er liggestole og parasoller.

Nærmeste lufthavn er Gazipasa Airport.

Obligatorisk slutrengøring/vask: 800 kr.

Ønsker du at høre nærmere om denne feriebolig i Diamond Garden, så kontakt os venligst via nedenstående skema. Husk at skrive i bemærkning navnet på den feriebolig, du/I ønsker at høre mere om

  Velkommen til HomeTjek

  Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

  [gdlr_core_space height=”25px”]
  Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

  07400 Alanya Antalya Türkiye

  [gdlr_core_space height=”20px”]

  +45 53 77 28 50

  +90 (532) 495 17 07

  [gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

  [gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]