Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Diamond Garden feriebolig B3

Skøn ferielejlighed i Diamond Garden med fantastisk udsigt over Alanya borgen!

Lejligheden er beliggende i Diamond Garden, der er et lukket eksklusivt område beliggende ca. 150 m. over havet. Her kan I nyde roen og stilheden blot 10 minutters kørsel fra Alanya by og dejlige strande.

Fra både balkonen og den store swimmingpool er der en fantastisk panoramaudsigt over Alanya by, Middelhavet samt Taurusbjergene.Ved poolen er der liggestole og parasoller.
Lejligheden er velindrettet og fuld møbleret med aircondition i alle rum. Gulvene er belagt med marmorklinker. Lyst eksklusivt køkken/alrum med flot stukloft samt stor balkon med havemøbler. Veludstyret køkken med stort køl/fryseskab, opvaskemaskine, kaffemaskine,  brødrister, komfur, ovn og micro-ovn. Der er 3 soveværelser med 6 sovepladser. Der er 2 badeværelser med bruseniche, og med vaskemaskine i det ene. Udlejes inkl. sengetøj til 7 personer.

Til lejligheden hører også et fælles aktivitetsrum med motionscykel, bordtennis samt dart, samt et fælles område med 100 m2 pool og 5 m2 børnepool.

Der må tages forbehold for mange trapper.

Obligatorisk slutrengøring/vask: 750 kr.

Ønsker du at høre nærmere om denne feriebolig i Diamond Garden, så kontakt os venligst via nedenstående skema. Husk at skrive i bemærkning navnet på den feriebolig, du/I ønsker at høre mere om.

    Velkommen til HomeTjek

    Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


    Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

    07400 Alanya Antalya Türkiye