Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Diamond Garden feriebolig C3

Skøn feriebolig i Alanya i DiamondGarden med fantastisk udsigt over Alanya borgen!

Denne feriebolig i Alanya er beliggende i Diamond Garden, der er et lukket eksklusivt område beliggende ca. 150 m. over havet. Her kan I nyde roen og stilheden blot 10 minutters kørsel fra Alanya by og dejlige strande.

Diamond Gardens Feriebolig i Alanya har både balkon hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over Alanya by, Middelhavet samt Taurusbjergene. Denne feriebolig i Alanya har stor fælles pool med skøn udsigt.

Ved poolen er der liggestole og parasoller.
Denne feriebolig i Alanya er velindrettet og fuld møbleret med aircondition i alle rum. Gulvene er belagt med marmorklinker. Lyst eksklusivt køkken/alrum med flot stukloft samt stor balkon med havemøbler. Veludstyret køkken med stort køl/fryseskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, stavblender, brødrister, komfur, ovn og micro-ovn. Der er 3 soveværelser med 6 sovepladser. Der er 2 badeværelser med bruseniche, og med vaskemaskine i det ene. Udlejes inkl. sengetøj til 6 personer.

Til denne feriebolig i Alanya hører også et fælles aktivitetsrum med motionscykel, bordtennis samt dart, samt et fælles område med 100 m2 pool og 5 m2 børnepool.

Der må tages forbehold for mange trapper.

Obligatorisk slutrengøring/vask: 800 kr.

Ønsker du at høre nærmere om denne feriebolig i Diamond Garden, så kontakt os venligst via nedenstående skema. Husk at skrive i bemærkning navnet på den feriebolig, du/I ønsker at høre mere om.

  Velkommen til HomeTjek

  Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

  [gdlr_core_space height=”25px”]
  Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

  07400 Alanya Antalya Türkiye

  [gdlr_core_space height=”20px”]

  +45 53 77 28 50

  +90 (532) 495 17 07

  [gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

  [gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]