Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Leje af udstyr

Skal barnet eller barnebarnet med på ferie til Alanya og har I behov for højstol, klapvogn eller rejseseng? Eller ønsker du at udforske Alanya på cykel? Så kan vi hos Hometjek Alanya være behjælpelige med leje af forskelligt udstyr.

Vær opmærksom på at ved leje af nedenstående udstyr er den mindste leje periode 1. døgn. Vi anbefaler altid I lejer i god tid. Udstyr lejes fra kontor i Tosmur Alanya. Lejer hæfter for det lejede udstyr. Ved forsinket aflevering på mere end 2 timer beregnes et tillæg svarende til 1 dags leje.

MTB Cykel

Vil du også gerne ud og opleve det naturskønne Alanya i eget tempo og hvor du bestemmer destinationen. Eurodan har et solidt udvalg af kvalitetssikre 29″ MTB cykler.

Pris pr. dag: 12 Euro. Ved mere end 6 dages samlet lejeperiode gives der 2€ rabat pr. dag, som fratrækkes på ordrebekræftelsen.

SPD Pedal til MTB cykel

Vi har Shimano Pedal PD-M324 SPD kombi som kan lejes ifb. med leje af vores MTB cykler.

Populær kombipedal med SPD-kliksystem på den ene side og standardplatform på den anden. Velegnet til cyklisten, der ønsker at skifte mellem at bruge cykelsko og ”almindelige sko”.

Pris pr. dag: 2 Euro

Leje af klapvogn i Alanya

Klapvognen kan ligges helt fladt så den kan bruges fra 0+. Med denne klapvogn kan du tage baby med på tur eller sørge for baby kan få en lur.

Pris pr. dag: fra 7 Euro pr. dag

Lej højstol i Alanya

Med en højstol sidder dit barn sikkert under måltiderne. Når højstolen placeres ved familiens spisebord – i samme højde som alle andre – udvikler barnet sine sociale færdigheder og lærer at spise selv. IKEA højstole er designet med afrundede kanter, en bred og stabil base og sikkerhedssele.

Pris pr. dag: 3 Euro

Leje af rejseseng i Alanya

Sengen er en god løsning og den kan hurtig sættes op. Den er ideel når den lille skal med på ferie og der mangler en ekstra seng. Kan også bruges som kravlegård.

Pris pr. dag: 7 Euro

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

[gdlr_core_space height=”25px”]
Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye

[gdlr_core_space height=”20px”]

+45 53 77 28 50

+90 (532) 495 17 07

[gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

[gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]