Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Oasis Club ferielejlighed med opvarmet pool

Skøn ferielejlighed i Oasis Club – kun 3000 meter fra stranden!

Dette berømte eksklusive kompleks ligger tæt på Cikcilli med en helt utrolig smuk udsigt over Alanya, den antikke Borg og Middelhavet. Midt i komplekset, og helt ugeneret er der en dejlig stor opvarmet fællespool samt en børnepool, hvor man mødes og hygger sig med sine naboer. I pool området er der solsenge, borde og stole, bar, toilet og bruse aciliteter.

Området er smukt tilplantet med syrenfarvede bougainvillea, palmer og andre eksotiske planter, og fremtræder særdeles smukt og eksklusivt.

Lejligheden består af en dejlig lys stue med åbent køkken. Køkkenet er veludstyret med alt hvad der skal bruges. 2 store soveværelser med indbygnings-skabe, et dejligt badeværelse med bruser, Jacuzzi og vaskemaskine – alt sammen indrettet med møbler af bedste kvalitet. Dejlig balkon med skøn panorama udsigt over havet og Alanya.

Oasis Club 1 har fitness center, billard, bordtennis og vagtpersonale.

Nærmeste lufthavn er Gazipasa Airport, som er ca 45 km væk fra Ferielejligheden i Oasis

Obligatorisk slutrengøring/vask: 750 kr.

Ønsker du at høre nærmere om denne feriebolig i Oasis Club, så kontakt os venligst via nedenstående skema. Husk at skrive i bemærkning navnet på den feriebolig, du/I ønsker at høre mere om.

    Velkommen til HomeTjek

    Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


    Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

    07400 Alanya Antalya Türkiye