Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Oprettelse af tyrkiske forsikringer

Ved køb af bolig i Alanya, er det ligesom i Danmark, en god ide at tegne forskellige forsikringer – nogle er frivillige, mens andre er lovpligtige. Vi anbefaler alle vores kunder at tegne forsikring, for man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Hos Hometjek Alanya kan vi være behjælpelige med oprettelse af tyrkiske forsikringer til fordelagtige priser for vores kunder.

Vær opmærksom på at Hometjek Alanya udlukkende hjælper med at oprette forsikringer gennem vores trofaste samarbejdspartner gennem flere år. Ved dækning af eventuelle skader eller uddybelse af hvad forsikringerne dækker, henviser vi til at forsikringsselskabet kontaktes.

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker skader på selve hjemmet og indbo. Prisen på en indboforsikring beregnes ud fra størrelsen af jeres bolig samt værdien af boligens indhold. Bemærk at indboforsikring ikke dækker ved jordskælv.

DASK (jordskælvsforsikring)

Dask er en jordskælvsforsikring, der dækker skader ved jordskælv. Det obligatorisk at alle boligejere i Tyrkiet skal tegne denne forsikring. Skulle der komme et jordskælv, der forårsager skade på dit hjem, er det kun DASK forsikringen der dækker – det gør den normale indboforsikring ikke.

Bygningsforsikring

Forsikring til køretøjer (bil, scooter og motorcykel)

Ønsker I at købe bil, scooter eller motorcykel? Så husk at have forsikringen i orden

Ønsker du et uforpligtende tilbud på oprettelse af tyrkiske forsikringer, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller vi vores kontaktformular.

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye