Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Tilkøb ekstra service

Udover vores servicepakke, har du som medlem mulighed for at tilkøbe forskellige services. Hos HomeTjek Alanya er der ingen opgave der er for lille eller stor. Her er nogen af de service vi kan være behjælpelige med.

Rengøring af bolig

Start ferien med at komme til en ren og velduftende lejlighed eller slip for at bruge feriens sidste dag på at gøre rent. Vores rengøringsteam står klar til at rengøre jeres bolig, så I i stedet kan nyde tiden på stranden.

Priser for rengøring 2024:

 • Lejlighed 1+1 45 €
 • Lejlighed 2+1 55 €
 • Lejlighed 3+1 60 €
 • Penthouse/duplex 73 €
 • Villa 85 €
 • Villa 3 etager 90 €

Bemærk at hvis der er glas rundt om balkonen, opkræves der 20 € ekstra for rengøring. Ønsker du rengøring udenfor Alanya og Mahmutlar bygrænse, opkræves der 15 € ekstra for rengøring.

Service og rengøring af aircondition

Husker du at få lavet service på din aircondition? Hos HomeTjek anbefaler vi at du én gang om året får lavet service på din aircondition og renset den. Det kan ikke undgå at snavs og skidt sætter sig fast i din aircondition, så for indeklimaet anbefales det at få den renset.

Pris: 24 € pr. aircondition + ekstra for gas

Maling af bolig

Ønsker I at få malet et eller flere rum i boligen? Trænger hjemmet til at blive frisket lidt op, kan vi også være behjælpelige med dette. Maling af bolig kan både ske imens I er i Alanya eller imens I er hjemme i Danmark. Vi sørger for malerne udfører det aftalte arbejde i høj kvalitet.

Tæpperens

Få renset tæpperne i boligen imens du selv nyder tiden på stranden. Der er ingen grund til at skulle pukle med tæpperens imens du holder ferier. Ønsker du/I tæpperens vil tæpperne blive hentet i jeres hjem og blive afleveret indenfor 1-2 dage.

Vandrensningsanlæg

Der senere år har flere boligejere fået sat vandrensningsanlæg op ved køkkenet, der renser vandet, så de kan drikke direkte fra hanen, fremfor at skulle slæbe vandflasker med hjem. Hos HomeTjek er vi både behjælpelige hvis I ønsker at få sat et vandrensningsanlæg op, men også service på anlægget.

Tekstil og linnedvask

De fleste boliger har vaskemaskine, men skulle du/I have bruge for hjælp med vask af tekstil eller linned. Eller opgaven for stor til at jeres vaskemaskine kan holde til det, så kan vi være behjælpelige.

Pris for vask pr. maskine: 6 €

Skadedyrsbekæmpelse

Skulle du være uheldig at der er kommet skadedyr ind i boligen eller ønsker du at være på forkant mod kryb og kravl?! Så kan vi være behjælpelig med at sende et skadedyrsservice ud til jer, så I kan få bugt med problemet.

Ankomstpakke

Når du har boligopsyn igennem HomeTjek Alanya, har du mulighed for at tilkøbe en morgenmadspakke så det er nemt at starte dagen i din feriebolig.

Mulighederne for ekstra service er mange og her hos HomeTjek Alanya, står vi klar til at hjælpe jer i enhver situation.

  Velkommen til HomeTjek

  Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

  [gdlr_core_space height=”25px”]
  Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

  07400 Alanya Antalya Türkiye

  [gdlr_core_space height=”20px”]

  +45 53 77 28 50

  +90 (532) 495 17 07

  [gdlr_core_space height=”20px”]info@alanya-eurodan.dk

  [gdlr_core_space height=”55px”][gdlr_core_social_network facebook=”#url” linkedin=”#url” twitter=”#url” pinterest=”#” icon-space=”30px” icon-color=”#cccccc” ]