Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Transfer til og fra Alanya

EURODAN kører hele året rigtig mange glade feriegæster og boligejere frem og tilbage mellem lufthavnene og hoteller/ferieboliger i og omkring Alanya.

De nærmeste lufthavne ved Alanya er hhv. Gazipasa og Antalya lufthavn, som hvert år modtager mange fly fra alverdens lande.

Vi kan hos Hometjek Alanya være behjælpelige med privat transfer til og fra Alanya, uanset hvilken lufthavn du/I lander i. Hvad enten det drejer sig om transfer af enkelte personer eller grupper, står EURODAN klar til at modtage gæster, så snart de træder ud af lufthavnsterminalen. 

Her hos Eurodan Alanya Ltd. har vi over 10 års erfaring med Transfer afhentning i de 2 lufthavne: Gazipaşa Alanya Airport – GZP og Antalya Havalimanı. Vores chauffører er erfarne og professionelle – og vi sikre jer en positiv oplevelse fra start til slut.

Med vores private transfer er I garanteret at alle retningslinjer bliver overholdt. Der er desuden mulighed for at vælge om I vil være de eneste i bilen eller om I ønsker samkørsel og dermed kan spare lidt på prisen.

Den private transfer har aircondition, komfort og erfarne chauffører. Med privat transfer fra Eurodan Alanya Ltd. er i sikret dansk standard i tyrkiske omgivelser.

Prisen på privat transfer starter fra kun 35 Euro pr. Vej (1-4 personer).

Book din transfer til/fra Alanya

Vi er altid ved telefonen fra kl. 10 til 20 på dansk – engelsk og tyrkisk. I akut tilfælde er telefonen åben 24/7. Vi har vores biler holdende i lufthavnen i Gazipasa – Antalya og Alanya.

Med privat transfer fra Eurodan Alanya Ltd. er I sikret dansk standard i tyrkiske omgivelser – og en sikring af alle Covid19 retningslinje.

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye