Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Om os

Nøgleordene hos HomeTjek Alanya er sikkerhed, tryghed og den personlige og tætte relation til både dig som gæst og rejsende. Vi – Gitte og Anders Kildevæld har været i Alanya i 15 år og ved nøjagtig hvor skoen trykker. Alle ønsker at passe godt på deres bolig og det kan være lidt af en udfordring når man opholder sig 3500 km væk. Derfor er det meget vigtigt at man kan stole på at der bliver holdt et godt øje med tingene og at man også har en mulighed for at følge med. Som med alt andet i vores firma vægter vi kvalitet fremfor kvantitet!

HomeTjek Alanya benytter sig af hvad vi kalder “Det sikre valg” med ALT hvad vi gør. Vi har fokus på boligopsyn i Alanya – men med skandinaviske normer at sikre garanti for ordentlige vilkår og kvalitet!

Har du brug for hjælp til opsyn med jeres feriebolig når I ikke er i Alanya, hjælp med oprettelse af testamente, brug for rengøring af bolig i Alanya, boligrenovering eller andet i forbindelse med jeres bolig og ophold i Alanya, så tøv ikke med at kontakte os.

Her hos HomeTjek Alanya har vi sat fokus på homeservice i Alanya og omegn: nemt, sikkert og trygt.
Derfor benytter vi os af hvad vi kalder “Dansk standard” med ALT hvad vi gør.


HomeTjek Alanya sætter særligt fokus på gennemsigtighed og tryghed, hvor du som kunde er vores højeste prioritet.

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye