Tlf: +45 53 77 28 50 info@hometjek.dk

Døgnapoteker i Alanya

Du kan altid være sikker på at finde et eller flere døgnapoteker i Alanya, der har åbent uden for normal åbningstid.

Skulle du lige pludselig blive ramt af dårlig mave, have brug for smertestillende eller få brug for anden medicin uden for apotekernes normale åbningstid, så kan du være sikker på at der er altid er flere døgnapoteker i Alanya der har åbent.

Det er forskelligt fra dag til dag hvilket apotek i Alanya, der holder døgnåbent. Men du kan altid være sikker på at minimum 1 apotek har åbent. I takt med Alanya er blevet større er der typisk 3 apoteker der har åbent uden for normal åbningstid i Alanya, derudover er der 1 i Konakli og 1 i Mahmutlar.

Det går på skift imellem de forskellige apoteker, hvilket der har åbent uden for normal åbningstid. Ved de lukkede apoteker plejer der altid at hænge en seddel ved dørens indgang, hvor man kan se dagens døgnåbne apoteker samt adresser. Men du kan også altid se det via dette link.

Typisk har de fleste apoteker åbent mandag til lørdag fra morgenstunden til kl. 19. Så skulle der opstå et akut behov uden for de normale åbningstider, er det rart der også findes døgnapoteker i Alanya. På tyrkisk hedder apotek Eczane.

Related Posts

Velkommen til HomeTjek

Hos HomeTjek Alanya tilbyder vi opsyn med din bolig i Alanya året rundt, med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.


Tosmur Mh. Eksi Gazipasa Cad. No: 2A/B

07400 Alanya Antalya Türkiye